DREPT LA REPLICĂ

      cu privire la articolul expus în cotidianul online ,,Tulcea Noastră” cu titlul ,,Un polițist local amenință copiii care se joacă în Piața Civică”

                                                    24.02.2020

În primul rând ironia și cinismul cu care s-a redactat articolul ne determină să tragem concluzia că în mod tendențios, sub acoperirea anonimatului, posibil un potențial client contravenient certat cu legea, dorește să ,,pună la punct” Poliția Locală și să submineze în mod evident autoritatea polițiștilor locali, care în opinia unora nu au voie nici măcar să atragă atenția copiilor care deranjează prin țipete și jocuri gălăgioase liniștea publică din zona Piața Civică. Domnule jurnalist cât de confortabil și liniștit v-ați simți în răcnete de copii, duminică după ora 19,00 dacă ați locui la blocurile învecinate zonei?(unii care locuiesc la case sunt deranjați chiar și de lătratul câinelui din vecini). Răspunsul poate îl aflați de la locatarii care în nenumărate rânduri sesizează Poliția Locală cu astfel de evenimente!

           Ne punem întrebarea ce fel de educație primesc acești ,,țânci” de la părinții lor, care prezenți fiind, i-au încurajat să sfideze polițistul local, să-l înregistreze și să-l întrebe în mod tendențios ,,unde scrie că nu am voie să fac gălăgie?” Nu cumva aveți știință de identitatea ,,micuților” domnule jurnalist? că prea au venit tot cu fuga să vă informeze?! Cât despre ,,ruptul picioarelor” nici vorbă, asta a fost doar pentru senzație, din înregistrarea audio nu se evidențiază și nici din discuția cu polițistul local aflat în serviciu.

           Pentru toți ceilalți concetățeni ai orașului care vor răsfoi rândurile expuse, facem precizarea că polițistul local a acționat conform regulilor privind ordinea și liniștea publică